11 Aralık 2011 Pazar

Boş ol, boş ol, boş ol. Boşadım gitti valla!

Normal aile yaşantısı olan insanlara özeniyorum.. Valla da billa da özeniyorum. 
Geçen gün eve bir geldim. Herkeste bir sakinlik. Orhanbabam salonda tv izliyor, kardeşim uyumaya hazırlanıyor. Sultankadın ve bebekse çoktaan uyumuşlar. Oysa saat daha 10 bile değil ulan ne oluyor derken kardeşim gelip açıkladı, Orhanbabamla tartışmış Sultankadın. Daha da ayrıntı vermedi. O hep öyle zaten, söyler çekilir..
Zaten ben anlamıştım ki.. Eğer yorgun bir okul/iş gününde evi sessiz buluyorsam, saat 9 olmasına rağmen Sultankadın Yalşınla beraber uyuyorsa anlarım ki bi boklar dönmüş burada..
Neyse, günler geçti tabi.. İki taraf da birbiriyle konuşmuyor, yüzlerine bakmıyorlar filan, laf çarpıtıyorlar.. Meğerse, Orhanbabam boşamış bizim hatunu ‘boş ol, boş ol, boş ol’ diyerekten o tartışma anında.. Komikli dünyası bir adam, kimin aklına gelir eşini tartışırken boşamak.. !
Sultankadın ‘bir daha gelsin de odama görelim’ diye söylenirken, her gece salonda uyuyan Orhanbabamdan henüz bir açıklama alamadım. Tüm gece salonda uyuyor, oturuyor, çay demliyor. Manyak mıdır nedir, bana gece oturma arkadaşı oldu adam.. Emine balımın dediğine göre de, 3 ay boyunca tekrar nikahına da alamazmış. 3 ay lan. ! 
Hayır, onların özel hayatlarını geçtim bana ne de.. Bu adam bana geceleri istediğim kanalı izlettirmiyor ki! Normal bir aile istiyorum ben, bana da yazık olum. Nokta.

3 yorum:

  1. korkarım sultankadın bir yabancı ile nikah kıymalı. Bir süre onunla nikahli kalmalı sonra ondan boşanıp orhanbabanla nikahlanmalı. Tabi istiyosa yeniden. :) Allah kolaylık versin.

    YanıtlaSil
  2. gitmeli oralardan bayan... :)

    YanıtlaSil
  3. @furina Sanırım da gitmeli, tam blog başlığıma uygun günler geçiriyormuşum.. :)

    YanıtlaSil