30 Nisan 2011 Cumartesi

Metrobüs ne acaip bi kelime lan !

Minibüs’ün büs’ünü, metronun da tamamını almışlar.. Al sana metrobüs.. Zaten ne bekleyebilirdik ki, sonuçta otobüs’e de çok oturgaçlı götürgeç demeye çalışan bir ülkenin çocuklarıyız..
Neyse.. Konumuz bu değil. Farkettiniz mi ? Havalar güzelleşmeye başladı.. Yağan yağmurları filan dikkate almayın olum. Havalar bildiğin güzel. Dışarıda konuşurken ağzımdan buharlar çıkıyor aynı kışmış gibi, ellerim üşüyor soğuktan, ama güzel. Anlamadığım bir hoşluk var etrafta. O.‘ndan mıdır acep diye düşünüyorum. Kuvvetli muhtemel.
Yanındayken, havayı geçtim ben bile güzel oluyorum sanki. Bildiğin güzel. Kafam güzel, saçlarım, ellerim, dudaklarım.. Sıkıntılı vakitler yerini, huzurlu kahkahalara bırakıyor. Evet evet, huzurlu kahkahalar. Kahkaha dediğin huzurlu mu olurmuş, neşeli olur olsa olsa demeyin. Olurmuş işte, ben de yeni öğreniyorum.. 
Peki insanlar, birbirlerinin gözlerine bakınca da bir olurlar mıymış? 

4 yorum:

  1. ben seni çok kıskanıyorum ama yaa..bide böle yazılarını ve o'nla ilgili anlattıklarını takip ederken kendimi çirkin liseli dedikoducu kız gibi hissediyortum..yok yok korkma gözüm mavi ama nazarım değmez..istersen kıçımı da kaşıyım:) huzurlu kahkahalara ;)

    YanıtlaSil
  2. sevdiceğimin yanında ben de aynı senin gibiyim ve o burada olamadığı için o hallerimi özledim:) insanlar BİR olurlar tabii birbirlerine güzel bakınca, olmazlar mı hiç:)

    YanıtlaSil
  3. ben yine mimledim seni:) ama sen yoksun...

    YanıtlaSil